09:00 uur - 13:00 uur

Op alle werkdagen

Vincent van Goghplein 37

4872 BA Etten-Leur

Bel ons

06 – 19854133

Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Konijnenberg 3

€214.500
  • Beschrijving

Beschrijving

Deze woning ligt werkelijk ideaal, aan de rand van het centrum met de sfeervolle horeca en de noodzakelijke supermarkt, vlakbij het station, de nieuwe brede school etc. Binnen enkele minuten zit u op een gezellig terrasje in het Etten-Leurse centrum. Een ideale woning om uw wooncarrière te beginnen.
De woning is voor deze prijsklasse ruim; de grote woonkamer / keuken heeft een moderne recente keuken met het praktische inductie koken en een nieuwe whirpool oven. Kortom de gewenste hedendaagse luxe is aanwezig. Door de breedte van de woning is de woonkamer op diverse manieren in te richten, creëer dus uw eigen gewenste setting. Als verrassing ligt onder ligt onder de huidige vinyl vloer een parketvloer; een goede behandeling en hij is weer als nieuw. De woning is volledig geïsoleerd, hardhouten kozijnen, dubbele beglazing (beneden) én alle vloeren zijn van beton; wel zo fijn voor het geval uw kinderen op de ruime zolder aan het ravotten zijn. Om de woning echt instapklaar te maken, is het mogelijk om de woning volledig gemeubileerd over te nemen. Op zolder ontdekt u tevens het grote geheim van deze woning, enige NAC liefde is daar wel voor nodig, laat u verrassen!
De praktische grotendeels bestrate achtertuin heeft aan beide zijden een stevige schutting en heeft dus (bijna) nooit geen onderhoud meer nodig. Door de diepte van het perceel kunt u fijne zithoekjes creëren. De voortuin is stijlvol en onderhoudsarm ingericht.

U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar!

Bijzonderheden:

1. Centrale ligging aan de rand van het centrum van Etten-Leur, werkelijk alles ligt op loopafstand van deze woning.

2. Een van de ruimste tussenwoningen in zijn prijsklasse: woonkamer/ keuken ruim 40m2, breedte woning 6 meter en diepte bijna 10 meter.

3. Frisse kleuren aan de buitenzijde, moderne eigentijdse trendy keuken, 2e toilet boven, onderhoudsarme tuin voor en achter; kortom, conform de wensen van vele jongeren.

4. Door zijn mooie afmetingen zijn de slaapkamers van deze tussenwoning groot, in volgorde: 16m2, 14m2 en 7m2. Daarnaast is de grote zolder ingericht als eigen bioscoopzaal.

5. Ideale woning voor starters: niet alleen door zijn centrale ligging, maar met name door zijn scherpe prijsstelling, waarbij met een starterslening de maandlasten van deze woning zelfs lager zijn dan bij een huurwoning.