09:00 uur - 13:00 uur

Op alle werkdagen

Vincent van Goghplein 37

4872 BA Etten-Leur

Bel ons

06 – 19854133

Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Vincent van Goghplein 37A

€285.000
  • Beschrijving

Beschrijving

Dit sfeervolle appartement is centraal gelegen in Etten-Leur aan het gezellige Vincent van Goghplein. Op korte afstand van de Oude Bredaseweg met verbinding naar het centrum; ook het treinstation is binnen loopafstand bereikbaar. De toegang van het appartement is via het ruime trappenhuis en is uiteraard ook via de intercom te openen.

Het appartement is echt instapklaar: nieuwe badkamer, keuken, gestucte wanden en plafonds, laminaatvloeren, zelfs gordijnen! Door de hoge ramen heeft u een fantastisch uitzicht en uiteraard veel direct daglicht. De topper is echter het geweldige dakterras van ruim 30m2 met ligging op Oost en West; oftewel de opgaande zon en de heerlijke ondergaande zon: genieten! De 2 slaapkamers zijn ook compleet afgewerkt; uw spullen erin en klaar. Het appartement is uiteraard goed geïsoleerd: dubbel glas, dakplaten en spouw.

Op de begane grond is er een gezamenlijke berging voor fietsen en kliko’s. De servicekosten voor bijdrage VVE zijn € 140,- per maand, hiervoor wordt u compleet ontzorgd en wordt het volgende geregeld; onderhoud van het pand, cv en mv installatie, verzekering pand, schoonmaak algemene ruimten.

Bijzonderheden:

1. Ideaal appartement met goede afmetingen: 80m2 wonen EN giga dakterras van ruim 30m2!

2. Keuken, badkamer, vloeren, gordijnen, wanden, plafond zijn nieuw oftewel dit appartement is echt instapklaar!

3. Locatie is perfect; aan het gezellige Van Goghplein en het Centrum van Etten-Leur is op loopafstand bereikbaar.

4. Parkeren in het centrum wordt steeds lastiger, dus dit appartement heeft twee eigen parkeerplaatsen, daarnaast is er een gratis parkeervergunning beschikbaar.

5. Karakteristiek herkenbaar pand: met 2 appartementen en het Centrum voor Wonen Etten-Leur.