Aankoop

Aankoop woning; goede deal, schakel KoningsWonen in!

KoningsWonen inschakelen?  Wij kunnen veel geld voor u verdienen en wie wil dat nu niet? Wij gaan samen naar de woning toe en gaan deze voor u beoordelen. We kijken of de vraagprijs reëel is, de woning bouwkundig in orde is, of het bestemmingsplan vaststaat en of de woning kadastraal goed ingemeten is. Ook bekijken we wat u aan kosten kan verwachten in geval van vernieuwing of verbouwing. Mocht u daarna nog steeds enthousiast zijn, dan zullen we voor u als aankoopmakelaar het verdere traject begeleiden. Bij de onderhandelingen, het ondertekenen van de koopakte, de eindinspectie en de overdracht bij de notaris.

Want wanneer u op het punt staat een grote investering te doen, is de prijs leidend maar vooral emotie bepalend. Juist daarom is het verstandig u goed te laten begeleiden door iemand die uw belang voor ogen heeft. Wij geven u toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen bezichtigingen en gaan met u mee kijken. Enthousiast over een woning? Dan helpen wij u om voor de laagste prijs de trotse bezitter te worden van uw droomhuis. We bespreken de onderhandelingsstrategie en brengen samen een bod uit. Bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot de sleuteloverdracht!

Wilt u meer weten over het aankopen van een woningen en welke stappen daar bij komen kijken? Plan dan gerust eens een kennismakingsgesprek. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we de zaken die van belang zijn bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen, eindinspectie, oplevering en notaris. Maar ook maken we een persoonlijke woninganalyse op basis van de wijken, bouwjaren en verschillende typen woningen. Waardoor u ook beter kan reageren op aanbod in de markt.

Na dit gesprek weet u precies welk traject het beste bij u past. Het aankopen helemaal zelf doen of met behulp van een makelaar. Of misschien een combinatie. Wij hebben een concurrerend tarief voor elke wens; graag spreken wij met u een prestatieloon af, hoe beter uw deal, hoe beter ook voor ons. Wij zijn uw partner tot en met de oplevering van de woning.

De vraagprijs is niet de reële waarde, het is een VRAAGprijs. Wij bepalen samen met u de reële waarde. Dit doen we op basis van transactiegegevens in het verleden, huidig aanbod en serieuze zoekers op Funda. Op basis hiervan kunnen we samen met u een aankoopstrategie bepalen. Een goed ingestoken en onderbouwde onderhandeling levert vaak tussen de 2 tot 3% extra aan winst op.

Compare listings

Vergelijken