Stationsplein 45

Stationsplein 45

Het Stationsplein gaat nog mooier worden: nieuwbouw Stationsplein 45 (voormalige Rabobank). Wat gaat er komen en wanneer ongeveer?

Er is een definitief plan ontwikkeld door KoningsWonen (zie foto hierboven); makelaar in Etten-Leur met als specialisme nieuwbouw. Er komen 50 appartementen: 39 middeldure huur aan de zijde van het  Stationsplein en 11 starterskoop aan de kant van de Spoorlaan. Het ontwerp van BB architecten van het prachtige gebouw is afgestemd op het Alwel gebouw ‘The Rock’.

Daarnaast is KoningsWonen momenteel bezig met Stationsplein 3 (voormalig Chinees restaurant), hiermee wordt de woonkwaliteit voor het gehele plein top. Hier hoor je uiteraard binnenkort meer over, KoningsWonen gaat voor de titel: mooiste plein van Etten-Leur!

Planning sloop en bouw

Het huidige pand wordt in zijn geheel gesloopt, dit start naar verwachting midden 2024. De bouw van de nieuwe duurzame appartementen start naar verwachting eind 2024.

Op de hoogte gehouden worden?

Als je op de hoogte gehouden wil worden kun je deze pagina in de gaten houden. Ben je op zoek naar een woning? Dan kun je je ook inschrijven via onderstaand formulier.

Compare listings

Vergelijken