Stationsplein 3

Op de plek waar eerst het Chinese restaurant stond, aan Stationsplein 3, ontwikkelt KoningsWonen in opdracht van Invest Company een nieuwbouwplan. Het nieuwbouwplan vormt “De entree van Etten-Leur” en vormt via de Anna van Berchemlaan een directe verbinding naar het centrum. Met deze ontwikkeling kan hopelijk het hele Stationsplein op een passende wijze worden afgerond en heeft Etten-Leur met The Rock en Stationsplein 45 (voormalige Rabobank) over enkele jaren een nieuw en levendig Stationsplein

 

Het nieuwbouwplan

Wij hebben een nieuw plan ontwikkeld, met starterskoop- en middeldure huur appartementen, met name voor personen met een binding of afkomstig uit Etten-Leur. Op de begane grond wordt gedacht aan kleinschalige horeca.

 

Wat is de planning?

We gaan alle informatie over dit nieuwbouwplan hier delen. Houd deze pagina dus in de gaten voor meer informatie de komende periode. Je kunt je ook al direct inschrijven als geïnteresseerde  voor de nieuwbouw via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

 

Presentatie omgevingsdialoog

De eerste informatieavond voor omwonenden is ondertussen geweest. De presentatie is hier te downloaden (en ook via de knop in de rechterbalk). Alle gebruikte afbeeldingen zijn impressies. Dit geldt ook voor de afbeeldingen in onderstaand filmpje.

 

Schrijf je nu in

Via onderstaand inschrijfformulier kun je je aanmelden voor de mailinglist. We houden je dan op de hoogte van alle nieuwbouwontwikkelingen rondom Stationsplein 3 en Stationsplein 45.

Compare listings

Vergelijken