Verkoop

Verkopen van een woning, dat doet u niet elke dag; wij wel!

Een woning verkopen gaat niet alleen over feiten en cijfers, het gaat om veel meer dan dat. Het gaat om u! Wat zijn uw woonwensen, u bent de klant! Waarom wilt u verkopen? Wat zijn uw toekomstplannen? Wat maakt juist deze woning zo uniek? Hoe is de marktsituatie voor dit type woning? Elke verkoopsituatie is anders, wij helpen u graag. Uw wensen staan centraal en wij willen u graag helpen bij het realiseren van uw woonwensen! Wij sluiten geen uitgebreid contract met u af waaruit u niet kan ontsnappen. Het is altijd No cure, No pay, oftewel niet tevreden of geen resultaat, dan nemen wij kosteloos afscheid van elkaar.

Hoe gaan wij samen met u te werk? Wij zorgen voor een gedegen marktanalyse, onderzoeken concurrerend aanbod, kijken in de verkoophistorie, weten hoeveel serieuze zoekers er momenteel op Funda aan het kijken zijn. U weet daarentegen wat uw woning bijzonder maakt, hoe de sfeer in de buurt is en waarom u er met veel plezier heeft gewoond. Samen bepalen we zo de beste vraagprijs en de verkoopstrategie.

Hiervoor is een oprechte, persoonlijke benadering en een vertrouwelijke klik belangrijk. Dat is een van de redenen dat wij altijd ruim tijd nemen voor een uitgebreide vrijblijvende waardebepaling. Hierna weet u wat uw woning waard is, welke verkoopstrategie het beste past, en of er een klik is!

Compare listings

Vergelijken