09:00 uur - 13:00 uur

Op alle werkdagen

Vincent van Goghplein 37

4872 BA Etten-Leur

Bel ons

06 – 19854133

Vergelijk aanbiedingen

Bijeenkomst vernieuwde woonvormen senioren (verlopen)

Bijeenkomst vernieuwde woonvormen senioren (verlopen)

Op dinsdag 5 februari 2019 organiseren KoningsWonen en eQmarketing een bijeenkomst in het Centrum voor Wonen Etten-Leur. Tijdens deze bijeenkomst gaan wij graag met u persoonlijk in gesprek over vernieuwde woonvormen voor senioren in Etten-Leur.

We gaan, in opdracht van de gemeente Etten-Leur, vraag gestuurd nieuwe woningen voor senioren ontwikkelen en realiseren.  Om woonwensen en mogelijkheden scherp te krijgen gaan we hier graag allereerst met u over in gesprek tijdens de bijeenkomst op 5 februari 2019 (Let op, dit evenement is al geweest).

De avond begint met een inleidende presentatie waarin we trends en inspirerende voorbeelden toelichten. Vervolgens discussiëren wij graag met u over de verschillende onderwerpen. U bent vanaf 19:00 uur van harte welkom bij het Centrum voor Wonen Etten-Leur, Vincent van Goghplein 37 in Etten-Leur. Om 19:30 uur start de bijeenkomst. We sluiten om 21:30 uur af. Daarna kunt u nog napraten met een drankje.

Wij denken aan een groep van ongeveer 25 personen. Graag uw aanmelding vooraf per email, zodat wij dit goed kunnen plannen: info@koningswonen.nl. Een reply op de ontvangen mail is voldoende. We zien u graag op dinsdag 5 februari 2019!

Gerelateerde berichten

Start verkoop fase 1 februari 2021

Wonen aan de rand van Etten-Leur Het plangebied is gelegen op het voormalig houtproductiebos,...

Lees verder

Veertien nieuwbouwwoningen aan de Banakkerstraat

Er staan nog een paar hobbels in de weg, voordat de bouw van veertien woningen aan de...

Lees verder

Alleen appartementen bij het Juvenaat

Een ontwerp-bestemmingsplan dat de bouw mogelijk moet maken, is toegelicht door wethouder Ger de...

Lees verder